Branding is je visuele visitekaartje

Daarom wil jij het goed aanpakken. Een logo dat bij jou en je doelgroep past. En dit concept gelijk doorgevoerd in media als drukwerk en social media. Met andere woorden, een branding die van de dáken schreeuwt wat jij te bieden hebt. 

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt eerst zelf wat aangerommeld, maar bent nu toe aan een nieuwe, professionelere look.
 • Je wil dat je branding in één lijn ligt met de boodschap van jouw bedrijf.
 • Je wilt iets origineels, maar weet niet goed wat dan precies.
 • Je wil een branding waarbij de losse elementen goed op elkaar aansluiten.

Laten we jouw bedrijfsidentiteit naar een hoger niveau tillen

In dit traject werken wij samen aan jouw ideale branding. Ik vanuit mijn expertise en jij vanuit de inhoud. Zo wordt het écht jouw branding.

 

Na het Branding Traject…

 • Heb jij een logo en bijpassende branding waar je 100% achterstaat.
 • Weet jij welke kleuren het beste bij jou en je bedrijf passen, en wordt dit gelijk doorvertaald naar je drukwerk en social media.
 • Is die goed uitziende feed binnen handbereik, doordat je branding is doorvertaald naar social media templates
 • Zijn alle stappen in dit traject met jou besproken. Het resultaat daarvan is een originele branding dat écht aansluit op jouw missie, visie en doelgroep.
 • Ontvang je een procesboek met daarin alle stappen die we doorlopen hebben, zodat je altijd even terug kan grijpen naar de basis.

Hoe werkt het branding traject?

Kennismaking

Tijdens onze (online) kennismaking vraag ik je het hemd van het lijf over je bedrijf, je kernwaarden en al je wensen. 

 

Moodboard

Na ons gesprek, ga ik aan de slag met het moodboard. Denk aan logo ideeën, sfeerbeelden en een kleurenpalet. Ik kijk naar de psychologie achter kleuren, zodat jouw kleurenpalet past bij wat je wil uitstralen. Zodra ik klaar ben, stuur ik het moodboard naar jou. Nog wat aanpassingen? Doen we! Is dit precies wat je in gedachten had? Super! Dan gaan we naar de volgende stap. 

 

Schetsen en digitaliseren

Ik ga aan de slag met de schetsen van jouw logo. Dit doe ik met de hand. Het kleurenpalet en de lettertypen laat ik tijdens het schetsen even los. Hierdoor kan ik me echt focussen op een sterke compositie. Vervolgens kies jij twee schetsen die je het tofst vindt. Deze werk ik digitaal uit.

 

Logo reveal 

Ja hoor, de eerste versie is klaar! Tijdens een logo reveal sessie laat ik jou deze eerste versie zien. Ook adviseer ik jou op basis van mijn expertise. Jij neemt vervolgens de tijd om alles te laten bezinken. De conceptlogo’s ontvang je per mail.

 

Finetunen

Toch nog wat aanpassingen hier en daar? No worries. Er zitten drie revisierondes bij het traject inbegrepen. We maken jouw logo precies naar jouw smaak.

 

Doorvoeren

De basis van je branding staat nu. Tijd om deze door te voeren naar je drukwerk en social media. Ik neem het kleurenpalette, stijlelementen en typografie en strooi dit sausje over je visitekaartje en social media templates. In de branding reveal sessie neem ik dit met je door.

 

It’s a wrap!

Jouw branding is naar wens, yay! Wat je allemaal ontvangt is: 

 

 • Je logo en sublogo in twee kleurtypes in de bestanden png, jpeg, pdf en eps.
 • Een vierkante versie van je logo, zodat je jouw logo direct voor social media kan gebruiken. 
 • Procesboek waarin alle stappen staan; moodboard, schetsen, digitalisering, eindresultaat.
 • Huisstijl handboek waarin je jouw logo, stijlelementen kleurcodes en lettertypes vindt. En een handleiding hoe dit te gebruiken. 
 • Visitekaartjes, helemaal in stijl met jouw branding. 250 stuks bij je thuisbezorgd. 
 • Social Media Template pakket Amber; 3 insta feed en story templates, 5 insta highlights, 1 feed template en banner voor een overig kanaal naar keuze. 

€899* ex btw

* extra kosten (€45 ex btw) worden in rekening gebracht bij een extra revisie/schetsronde. Bij aanpassingen na oplevering wordt er een uurtarief van 45 euro per uur ex btw gerekend. 

Hi! Mijn naam is Daphne, het gezicht achter Studio Laurel. Ik kom uit Brabant en ben verslaafd aan alles wat met creëren en creativiteit te maken heeft. Je snapt dat dit een succesformule is: creativiteit, Brabantse gezelligheid en een snufje nuchterheid. Ik ben jóuw grafisch vormgever!