Branding maakt óf breekt de identiteit van je bedrijf

Klinkt heftig, maar branding is dan ook een heel belangrijk aspect. Een goede branding geeft je bedrijf een sterke visuele identiteit. En zorgt daarmee voor herkenbaarheid. 

Als je branding in lijn ligt met je doelgroep, kan het de kans op verkopen vergroten. 
Niet langer aanrommelen in Canva, maar op weg naar een nieuw niveau?

Ik kan je helpen! Met mijn trajecten help ik je een sterke visuele identiteit te bouwen. Of we nu beginnen met een logo, of direct je hele branding aanpakken. Ik neem je mee in het proces, om zo samen een huisstijl te bouwen die 100% in lijn ligt met jouw missie, visie en doelgroep. 

 

Om zo te werken aan eenheid, herkenbaarheid en vertrouwen. Eenheid om je branding als geheel aan te laten voelen. Herkenbaarheid door een sterk concept en vertrouwen bij je doelgroep.

 

 

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt eerst zelf wat aangerommeld, maar bent nu toe aan een nieuwe, professionelere look.
  • Je wil dat je branding in één lijn ligt met de boodschap van jouw bedrijf.
  • Je wilt iets origineels, maar weet niet goed wat dan precies.
  • Je wil een branding waarbij de losse elementen goed op elkaar aansluiten.
  • Je wil dat een professional met je meekijkt en advies geeft, je betrekt bij het proces

Dan is een van mijn trajecten iets voor jou! Even sparren over wat voor jou de beste keuze is? Plan een gratis kennismakingsgesprek in. 

 

Logo traject

Jouw bedrijf in een logo gegoten? Dan is het logo traject perfect voor jou. Precies zoals jij het wenst, door mij ontworpen.

Logo traject

Vanaf €349,- ex btw*
Ja, dit wil ik!

Branding traject

Gelijk je volledige branding aanpakken? Van logo tot social media templates: in het branding traject komt alles aan bod. Op maat voor jouw bedrijf.

Branding traject

Vanaf €699,- ex btw*
Ja, dit wil ik!

Hi! Mijn naam is Daphne, het gezicht achter Studio Laurel. Ik kom uit Brabant en ben verslaafd aan alles wat met creëren en creativiteit te maken heeft. Je snapt dat dit een succesformule is: creativiteit, Brabantse gezelligheid en een snufje nuchterheid. Ik ben jóuw grafisch vormgever!