Dragonfly sessie

In deze gratis sessie twv 99 euro kijken we samen of jouw branding nog up-to-date is en 100% aansluit bij jouw persoonlijkheid, missie, visie en doelgroep.

Jij bent al een tijdje ondernemer

En hebt dus al een logo en branding in huis. Maar je bent er niet helemaal zeker van of dit nog bij jou en je bedrijf past…

 

  • Je visie als ondernemer is veranderd of bent een andere weg ingeslagen met je bedrijf. Je huisstijl ligt hierdoor misschien niet meer helemaal in lijn met jouw missie, visie en doelgroep.
  • Met als resultaat dat je als ondernemer twijfelt over je visuele identiteit. En misschien loop je hierdoor zelfs wel potentiële klanten mis

Kortom, weet het even niet meer

Jouw branding is de identiteit van jouw bedrijf. Als die identiteit mist of niet consequent is, weten jouw klanten niet wat ze kunnen verwachten. Wil je je ideale klant aantrekken, is het belangrijk dat je branding deze klant aantrekt. 

 

Eenheid is dus ontzettend belangrijk om gezien en herkend te worden. Met complete, eenduidige branding leg je een betrouwbaar fundament voor jouw bedrijf. En dat, lieve mensen, is precies wat jouw klant wil: ‘jou en je dienst kunnen vertrouwen.’

 

Ik hoor je denken: maar Daphne, hoe weet ik dan of mijn branding nog bij me past?!

 

En toen was er...

De Dragonfly sessie! Tijdens deze sessie beantwoord ik al je vragen en onderzoeken we samen of jouw branding nog past. Precies wat je wil, toch? 

 

Na de Dragonfly sessie…

  • Weet jij of je branding een update nodig heeft.
  • Zijn al jouw brandende branding vragen beantwoord.
  • Is jouw onzekerheid over je branding verleden tijd.
  • Zit je nergens aan vast, maar heb je wél ontelbaar veel meer duidelijkheid.

Wat anderen zeiden...

Hoe werkt de Dragonfly sessie?

  • Afspraak inplannen

Jij plant een afspraak in. Vervolgens mail ik jou een vragenlijst. Hierin vraag ik je het hemd van het lijf over jouw branding. Deze stuur je uiterlijk drie dagen voor onze afspraak ingevuld terug.

 

  • Het gesprek 

Tijdens de Dragonfly sessie (deze duurt 30 min) vuur jij al je vragen op mij af. En kijk ik met je mee naar je huidige branding. De sessie zelf vindt plaats via Zoom. Deze link heb je ontvangen toen je de afspraak via mijn website inplande.

 

  • Vervolg

Na het gesprek heb je meer duidelijkheid over je branding. Weet je precies hoe je ervoor staat. En dan is de keuze aan jou wat de vervolgstappen zullen zijn. Besluit je dat het tijd is voor een rebranding, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. 

 

Wees er snel bij!

Ik heb per maand 2 plekken voor deze gratis Dragonfly sessie. Deze gratis sessie heeft een waarde van 99 euro

Hi! Mijn naam is Daphne, het gezicht achter Studio Laurel. Ik kom uit Brabant en ben verslaafd aan alles wat met creëren en creativiteit te maken heeft. Je snapt dat dit een succesformule is: creativiteit, Brabantse gezelligheid en een snufje nuchterheid. Ik ben jóuw grafisch vormgever!