Van volledig blokkeren in hoe je je merk online uit, naar een menselijk merkverhaal en helder handvatten voor je online zichtbaarheid

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent even de draad kwijt als het gaat om je merkidentiteit. Je voelt dat je merk online niet de impact maakt die het zou moeten hebben.
  • Je vindt het moeilijk om content te maken, doordat er geen doordacht concept achter zit. Waardoor je geen idee hebt hoe je je online moet uiten en dit wellicht zelfs helemaal vermijd.
  • Je weet niet precies waar te beginnen met het bouwen van jouw merkconcept. Je ziet door de branding bomen het bos niet meer.
  • Je hebt behoefte aan branding kaders, die volledig bij je passen. Om zo je droomklanten aan te kunnen spreken.

Ontdek de kracht van
jouw merk met

The archetype method

Met deze training krijg je de tools en kennis om jouw unieke merkpersoonlijkheid in de etalage te zetten. We maken een concept dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw unieke verhaal en persoonlijkheid.

Met behulp van de archetypes creëer je een merk dat niet alleen professioneel oogt, maar ook een emotionele connectie maakt met jouw doelgroep.

Jouw merk zal authentiek, krachtig en onweerstaanbaar zijn.

Na Frame your brand...

  • Weet je precies met welke woorden je jouw caption moet schrijven, welke fotografie het beste bij je merk past. Kortom: hoe je Instagram eruit moet komen te zien om in contact te komen met je droomklant
  • Heb je heldere handvatten hoe je je merk online kunt uiten
  • Hebben we je ‘hoe uit ik mijn merk online’-blokkade doorbroken
  • Heb je een fantastische framing voor je online presence – halló easy content creatie

Dit zit er in de training:

Samen duiken we in de wondere wereld van de archetypes. Elk archetype heeft zijn eigen unieke kenmerken en waarden die je kunt gebruiken om je merk tot leven te brengen. 

In deze module staan we kort stil bij alle 12 de archetypes en de unieke eigenschappen hiervan. 

In deze module gaan we dieper in op hoe je met behulp van archetypes een sterke emotionele connectie kunt opbouwen met je doelgroep. We ontdekken de kracht van storytelling en emotie, en hoe je deze elementen kunt doorvoeren in je merkstrategie om een diepere, meer betekenisvolle band met je klanten te creëren.

Samen ontdekken we welke elementen jouw concept uniek maken, zodat we dit in de etalage kunnen zetten.

In deze module komt je concept visueel tot leven. We duiken in de wereld van kleuren en lettertypes om te ontdekken welke combinaties het beste passen bij jouw unieke archetype en boodschap. Kleur en typografie spelen een cruciale rol in hoe je merk wordt waargenomen en kunnen de emotionele connectie met je doelgroep versterken. Samen vinden we de perfecte combinatie voor jouw merk.

De manier waarop je communiceert is net zo belangrijk als wat je zegt. In deze module ontdekken we hoe je een consistente en authentieke tone of voice kunt ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw archetype. Zo zorg je ervoor dat elke boodschap die je de wereld instuurt, de juiste snaar raakt bij je doelgroep en je merk verder versterkt.

In deze sessie gaan we alles wat je hebt geleerd samenbrengen en focussen op het inzetten van jouw archetype op social media. We duiken diep in hoe je je merkidentiteit kunt vertalen naar krachtige social media content. Je leert praktische strategieën en tips om jouw archetype consistent en authentiek naar voren te laten komen op Instagram.

Een uitgebreide guide met voorbeelden, moodboards en uitleg per archetype

Pre-order nu voor €47 ex btw

Van €99 ex btw naar €47 ex btw. Deze prijs gaat maandag 31 juli omhoog naar €57 ex btw.

Start programma: 31 juli

Veelgestelde vragen

De 4 videomodules duren elk maximaal 20 minuten. En de masterclass + Q&A duurt ongeveer 1 uur. Om lekker te gaan implementeren en met de opdrachten uit de modules aan de slag te gaan, zou ik ongeveer 2,5 uur rekenen. Totaal ben je dus ongeveer 4 uur met de mini training bezig. 

Het materiaal zou je dus in 1 middag kunnen bingen 😉 Vervolgens lekker vol nieuwe inzichten en inspiratie aan de slag. 

Het is vooral veel zelfstudie. Je kunt de videomodules in je eigen tempo bekijken. Bij de live masterclass zit ook een Q&A, daar kun je al je vragen bij me kwijt. Ben je er tijdens de masterclass niet bij? Je mag me altijd een dm sturen mocht je ergens niet uitkomen!

Tijdens de pre-order kost de €47 ex btw. Deze prijs vervalt op 30 juli. Daarna betaal je €57 ex btw voor de minitraining.

Jaa zeker! 31 juli komt al het materiaal online. Dit kun je op je eigen tempo bekijken. Denk aan alles in 1 middag bingen. Of over 2 maanden als je nu te druk bent. 

De masterclass is wel live, op 5 augustus om 11.00 uur. Kun je hier niet bij zijn? Dan kun je de replay altijd terugkijken, in je eigen tempo 😉

Om je extra op weg te helpen, zit er een bonus guide in de minitraining. Een ebook vol informatie per archetype en visuele informatie zoals moodboards. 

De archetype methode is perfect om een concept te maken van je merkpersoonlijkheid. Elk archetype heeft zo zijn eigen communicatiewijze en kernwaardes. Die helpen om je merk tot leven te brengen en je doelgroep aan te kunnen spreken, op een manier die bij ze past. 

Met een concept waarin we je persoonlijke mix aan archetypes meenemen, weet je precies hoe je moet communiceren online. Heb je doelgerichte marketinghandvaten richting je doelgroep en ga je (als je deze consistent inzet) zorgen voor herkenbaarheid bij je droomklanten.