Een logo is de basis van jouw huisstijl

Daarom wil jij het goed aanpakken. Je wil een logo dat bij jou en je doelgroep past. Een logo dat van de dáken schreeuwt wat jij te bieden hebt. 

 

Je zit alleen wel nog met wat twijfels:

 • Je vindt het mega spannend om het ontwerp van je logo uit handen te geven.
 • Je bent bang dat je straks een logo voorgeschoteld krijgt wat totaal niet is wat je zoekt.
 • Je wilt iets origineels, maar weet niet goed wat dan precies.

Samen komen we tot jouw logo

In dit traject werken wij samen aan jouw ideale logo. Ik vanuit mijn expertise en jij vanuit de inhoud. Zo wordt het écht jouw logo.

 

Na het Logo Traject…

 • Heb jij een logo waar je 100% achterstaat.
 • Weet jij welke kleuren het beste bij jou en je bedrijf passen, zodat je deze kan doorvoeren in de branding.
 • Zijn alle stappen in dit traject met jou besproken. Het resultaat daarvan is een origineel logo dat écht aansluit op jouw missie, visie en doelgroep.
 • Ontvang je een procesboek met daarin alle stappen die we doorlopen hebben, zodat je altijd even terug kan grijpen naar de basis.

Hoe werkt het logo traject?

Kennismaking

Tijdens onze (online) kennismaking vraag ik je het hemd van het lijf over je bedrijf, je kernwaarden en al je wensen. 

 

Moodboard

Na ons gesprek, ga ik aan de slag met het moodboard. Denk aan logo ideeën, sfeerbeelden en een kleurenpalet. Ik kijk naar de psychologie achter kleuren, zodat jouw kleurenpalet past bij wat je wil uitstralen. Zodra ik klaar ben, stuur ik het moodboard naar jou. Nog wat aanpassingen? Doen we! Is dit precies wat je in gedachten had? Super! Dan gaan we naar de volgende stap. 

 

Schetsen en digitaliseren

Ik ga aan de slag met de schetsen van jouw logo. Dit doe ik met de hand. Het kleurenpalet en de lettertypen laat ik tijdens het schetsen even los. Hierdoor kan ik me echt focussen op een sterke compositie. Vervolgens kies jij twee schetsen die je het tofst vindt. Deze werk ik digitaal uit.

 

Logo reveal 

Ja hoor, de eerste versie is klaar! Tijdens een logo reveal sessie laat ik jou deze eerste versie zien. Ook adviseer ik jou op basis van mijn expertise. Jij neemt vervolgens de tijd om alles te laten bezinken. De conceptlogo’s ontvang je per mail.

 

Finetunen

Toch nog wat aanpassingen hier en daar? No worries. Er zitten twee revisierondes bij het traject inbegrepen. We maken jouw logo precies naar jouw smaak.

 

It’s a wrap!

Jouw logo is naar wens, yay! Wat je allemaal ontvangt is: 

 • Je logo in twee kleurtypes in de bestanden png, jpeg, pdf en eps.
 • Een vierkante versie, zodat je jouw logo direct voor social media kan gebruiken. 
 • Procesboek waarin alle stappen staan; moodboard, schetsen, digitalisering, eindresultaat.
 • Branding sheet waarin je jouw logo, kleurcodes en lettertypes vindt.

€349* ex btw

* extra kosten (€25 ex btw) worden in rekening gebracht bij een extra revisie/schetsronde. Of bij een extra kleurvariant. Stel je hebt een groen logo, maar je wil deze ook in het blauw, dan komen er die extra kosten bij. 

 

Bij aanpassingen na oplevering wordt er een uurtarief van 45 euro per uur ex btw gerekend. 

Hi! Mijn naam is Daphne, het gezicht achter Studio Laurel. Ik kom uit Brabant en ben verslaafd aan alles wat met creëren en creativiteit te maken heeft. Je snapt dat dit een succesformule is: creativiteit, Brabantse gezelligheid en een snufje nuchterheid. Ik ben jóuw grafisch vormgever!