Hi! Ik ben Daphne

Het gezicht achter Studio Laurel

Ik kom uit Brabant en ben verslaafd aan alles wat met creëren en creativiteit te maken heeft. Je snapt dat dit een succesformule is: creativiteit, Brabantse gezelligheid en een snufje nuchterheid. Ik ben jóuw grafisch vormgever!

"Ik kleur buiten de lijntjes.

Figuurlijk dan hè!"

Ik zie het namelijk als uitdaging om ontwerpen te creëren die niet standaard zijn en wel bij jou en je bedrijf passen. Dit doe ik door echt naar jouw wensen te luisteren en mijn creativiteit de vrije loop te laten. 

“Doen wat ik het leukste vind én het beste kan.”

Al sinds ik me kan herinneren loop ik met een potlood, stift of kwast (of alles tegelijk) in mijn rechterhand. Dat ik uiteindelijk op het Grafisch Lyceum in Utrecht belandde, was dus een logische stap. Zo kan ik nu doen wat ik het leukste vind én het beste kan. 

Het resultaat van doen wat ik het allerleukste vind en het beste kan? Eenheid in jouw branding. Deze eenheid zorgt voor herkenning, consistentie, zichtbaarheid en vertrouwen. Op alle kanalen. Precies wat je wil als ondernemer. 

“Ik weet hoe spannend het is om taken uit handen te geven. Die spanning neem ik weg door jou mee te nemen in het proces.”

In onze samenwerking zoeken we samen naar die eenheid. Ik als expert in vormgeving, jij als expert in inhoud. Juist omdat ik weet hoe spannend het kan zijn om taken uit handen te geven. Die spanning neem ik weg door jou mee te nemen in het proces. 

Kennismaken met jouw grafisch vormgever?

Leuk! Plan gelijk een kennismakingsgesprek in. Of heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk ook. 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Bekijk alle mogelijkheden, of neem contact op als je op zoek bent naar iets dat er niet tussen staat. Dan maken we een oplossing op maat!