The Brandable

Package

Branding is je visuele visitekaartje

Daarom wil jij het goed aanpakken. Ik maak een branding die bij jou én je doelgroep past, maar waarmee je ook meteen dit visuele concept doorgevoerd hebt in verschillende media. Zo spreek je je ideale klant aan met content die jouw verhaal visueel omarmt. Met andere woorden: een branding waarmee je van de dáken kan schreeuwen wat jij te bieden hebt.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent klaar om een sterke marktpositie in te gaan nemen binnen jouw branche. Dit is jouw moment!
  • Je wil dat je branding in één lijn ligt met wie jij bent en wat jij brengt met jouw bedrijf.
  • Achter de schermen heb je al een goede (tekstuele) basis van waar je heen wil, maar het uiterlijk matcht dit nog niet…
  • Je bent klaar met jouw huidige branding, omdat deze niet meer klopt met waar jij voor staat. Met alle frustraties die daarbij komen kijken.

Laten we jouw visuele identiteit naar een hoger niveau tillen!

Met dit pakket heb jij jouw ideale branding in handen. Een branding die gebouwd is vanuit een solide en strategische basis. Wie je bent en wat je doet: dát is wat jouw branding gaat vertellen. Zodat het echt helemaal 100% jou is. 

 

Zie het als een nieuw jasje, die we direct gaan doorvoeren naar verschillende media. Denk aan social media en masterclasses, maar ook visitekaartjes en kaarten voor jouw klant. Zodat elke vezel van jouw verhaal doorvertaald wordt naar jouw visuele communicatie. En woord en beeld dus één zijn.

Na The Brandable Package...

  • Komen alle (visuele) elementen van je bedrijf samen tot één geheel, wat staat als een huis
  • Heb jij een branding die je inspireert in plaats van frustreert
  • Waardoor jij vanuit inspiratie en euforie sterkere content kunt gaan maken, waarmee je écht verbind met je ideale klant
  • Is het duidelijk welke kleuren, lettertypes en stijlelementen je kunt toepassen om je branding praktisch door te voeren

Tijdens deze match call maken we kennis met elkaar en vertel ik je meer over hoe The Brandable Package er voor jou uitziet. We gaan dit pakket op maat maken voor jou. Jij bent uniek en daar past maatwerk bij. We stemmen alle elementen af op jou(w bedrijf) en wat je te bieden hebt. Zodat jij straks kunt stralen met je nieuwe branding op alle fronten

You said: Let’s do it! Dus we starten met een Branding Deep Dive. Je kernwaarden, wat je doet voor je klanten en waar je heen wil met je bedrijf. Het komt allemaal aan bod. Ook tunen we gelijk in op sfeer, gevoel en emotie. Hiermee ga je de connectie aan met je ideale klant. En zetten we de eerste stappen richting een unieke merkbeleving. Dus be prepared voor vragen als ‘Als je bedrijf een seizoen zou zijn, welk seizoen is je bedrijf en waarom?’ 😉 

 

We graven bij elk element nog een laagje dieper. Daarom is dit het eerste onderdeel van onze reis samen. We vinden jouw verhaal in de kleinste details. Hier komen de beste ideeën voor je visuele concept aan de oppervlakte!

Vanuit de Branding Deep Dive komen we tot een aangescherpte positionering en strategie. Dit zorgt ervoor dat jouw branding niet slechts een leeg omhulsel is. We zetten hiermee de koers richting jouw ideale branding. Vol nieuwe inzichten en een eerste visuele ontwerprichting. Door middel van een moodboard en kleurenpalet. In een 1:1 call nemen we dit samen door.

Nu de basis inhoudelijk staat en we een visuele richting hebben, ga ik jouw concept uitbouwen tot een eerste voorstel. We plannen een Brand Reveal sessie in, waarin ik jouw nieuwe visuele conceptvoorstel aan je presenteer. Met alles erop en eraan! We duiken helemaal in dit concept.

Je hebt je conceptvoorstel nog eens goed bekeken. En dit is het moment waarop we gaan finetunen tot jouw nieuwe branding. Denk aan tweaks in de compositie, puntjes op de i bij je lettertype en alle lijnen smooth maken. Van concept naar definitief logo, die vervolgens ready to use is.

Het logo en de huisstijl zijn af en geëxporteerd. Ik maak een Brand Guide op met alle ins en outs over jouw bedrijf en je nieuwe branding. Van jouw belangrijkste kernwaarden en verhaal, tot aan praktische dingen zoals kleurcodes en lettertypes. Maar vooral ook hoe je deze in de praktijk toepast. Ik gooi je branding niet zomaar bij je over de schutting. Met deze brand guide zorg ik ervoor dat alles helder is en je zelf alle elementen moeiteloos kunt gebruiken.

Branding klaar? Doorvoeren maar! Ik ga het concept en de branding doorvoeren naar de 2 add-ons van het pakket. We starten hiervoor met een moodboard, zodat we een visuele richting hebben voor je verschillende uitingen. 

 

De eerste ontwerpen presenteer ik aan je in een 1:1 sessie. Waarna er ruimte is voor finetuning. Als alle ontwerpen on fleek zijn, is het tijd om alles op te leveren.

Jouw Brandable Package is helemaal af! Dit is wat je concreet ontvangt: 

  • Je logo suite (hoofdlogo, sublogo, brand mark, patronen en eventuele illustraties in jouw branding kleuren + zwart.wit in de bestanden png, jpeg, pdf en svg.
  • Branding Guide waarin je jouw logo, stijlelementen kleurcodes en lettertypes vindt. En een handleiding hoe dit te gebruiken. 

2 vooraf te kiezen add-ons, waarin we jouw branding meteen doorvoeren

MAAK GEBRUIK VAN EEN PILOTPRIJS! ER ZIJN SLECHTS 3 PLEKKEN BESCHIKBAAR.

€899* ex btw

*extra kosten (€45 ex btw) worden in rekening gebracht bij een extra revisie/schetsronde. Bij aanpassingen na oplevering wordt er een uurtarief van 45 euro per uur ex btw gerekend.